Jakiś czas temu postanowiłam sprzedać swoją miejską oazę i zostałam obywatelką świata. Dużo czasu spędzam na mazurskiej wsi, gdzie razem z rodzicami prowadzę pensjonat, resztę pochłaniają podróże. Lubię życie zgodne z naturą, od kilku lat nie jem mięsa i jestem coraz bliższa wegańskiej diecie. Wybieram produkty lokalne, nieprzetworzone, które w składach mają jak najmniej chemii. Uwielbiam gotować, moje dania są szybkie, bo zależy mi by jedzenie nie było poddane długiej obróbce termicznej, a także łatwe do przygotowania. Prowadzę bloga Klinika Zdrowego Jedzenia. Od zawsze towarzyszy mi sport, biegam po lesie z moim ukochanym psem, praktykuję jogę i medytuję. Jestem instruktorką tenisa ziemnego, dzięki czemu realizuję swoją ukochaną pasję, którą rozpoczęłam jako dziecko. Cały czas zgłębiam wiedzę na temat intuicji, świadomości, życiu tu i teraz. Interesują mnie tematy metafizyczne, astrologia oraz wszystko co wiąże się z duchowością.
- Autor
26.01.2020